WIE?

Of je nu particulier of professional bent, ook indien je op zoek bent naar interieuradvies of een totaalinrichting ben je bij Ambertree aan het juiste adres. Dankzij onze in-house interieurarchitecten en de diverse projecten die we voor onze klanten mochten realiseren, hebben we alle expertise in huis om van jouw interieurproject een succes te maken. Dit alles uiteraard met respect voor timing en budget.

Voor ieder interieurontwerp vertrekken we van het unieke karakter van het pand. Pluspunten zetten we extra in de verf en eventuele minpunten trachten we weg te werken. De meerwaarde van onze interieurexperts laat zich onmiddellijk voelen in hun creatieve en holistische benadering. Het eindresultaat is een complete interieurbeleving die iedere dag opnieuw weet te inspireren. Omdat we willen dat jij vooral van je nieuwe interieur geniet, nemen wij de rest uit handen. Je kan op ons rekenen vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke levering en montage


WAAROM IN THE HIVE 2320?

The Hive 2320 was op zoek naar een aantal creatieve en dynamische partners om hun concept gestalte te geven.
Op het vlak van interieurinrichting gingen de blikken al gauw richting Ambertree. Voor het team van Ambertree was de samenwerking eveneens evident:

Ambertree is een echte one-stop-shop voor een creatieve, originele en kwaliteitsvolle interieurbeleving. Bovendien gaat Ambertree resoluut voor een persoonlijke aanpak in het begeleiden van klanten bij het maken van de juiste keuzes, met respect voor timing en budget.

De 600 m² grote showroom van Ambertree huisvest meer dan 75 collecties die in een inspirerend kader gepresenteerd worden.
Als gepassioneerde interieurspecialisten laten ze alle facetten van een doordacht, sfeervol en vindingrijk interieur de revue passeren.
De menselijke en professionele aanpak vindt het Ambertree team ook terug in de organisatie van The Hive 2320.


Ambertree heeft verschillende design meubelen in The Hive 2320 Hoogstraten


Design

Ambertree is een sfeervolle interieurzaak waar passie voor design centraal staat.

Kom betaalbare meubelen bezichtigen in The Hive 2320


Interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies op maat van jouw leefsituatie, dromen én budget.

Ambertree heeft een zeer uitgebreid aanbod


Aanbod

Eindeloze mogelijkheden op het vlak van materiaal- en stofkeuze

Laat u begeleiden door experten van Ambertree


Stylisten

Creatief team van interieurarchitecten en stylisten

Tevreden klanten

T. Beer

"Zeer professionele service. Wij hadden na een eerste bezoek een afspraak ingepland voor interieuradvies. Zij hebben ons advies gegeven over de volledige leefruimte. Zelfs over welke kleuren we best gebruiken op onze muren, zodat alles goed bij elkaar past. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een nieuw interieur!"

Meer weten?

Kioskplaats 20
2660 Antwerpen
03 825 69 42