Nobel Flooring bouwpartners van The Hive 2320 Hoogstraten

Nobel Flooring

Wie?

Nobel Flooring is een fabrikant van duurzame en hoogkwalitatieve producten, zoals parket en maatwerk. De geschiedenis van het familiebedrijf gaat terug tot 1890. Met Johan Schrauwen en Petra Lievens is de zesde generatie nu aan zet. De afgelopen jaren zette het bedrijf sterk in op maatwerk, eigen en unieke legpatronen op maat en een ultramodern machinepark. Het team van Nobel Flooring streeft altijd naar kwaliteit, service, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een maximale klantentevredenheid.


WAAROM IN THE HIVE 2320?

Nobel Flooring produceert kwalitatieve houten vloeren en ander maatwerk.

Hout is het materiaal bij uitstek dat van uw huis een thuis maakt. Het brengt warmte en gezelligheid. Het vormt de basis van uw interieur. De planken vloer moet kwalitatief in orde zijn. De vloer moet mooi blijven, onderhoudsvriendelijk zijn en tijdloze klasse uitstralen. Als Belgische fabrikant in Hoogstraten maakt Nobel ook tafels en ander maatwerk, in dezelfde kwaliteit en dezelfde afwerking. Hiermee vormen de houten elementen een geheel en zorgen ze voor een rode draad in heel uw interieur. 

Bezoek onze grote, vernieuwde toonzaal. Onze adviseurs helpen u graag verder. In een volgende fase komt onze opmeter ook ter plaatse om de laatste details te bespreken. Daarnaast heeft Nobel ook eigen plaatsingsteams, waardoor de klant helemaal ontzorgd wordt. 


Kom parket ontdekken te Hoogstraten in The Hive 2320 en Nobel


Parket


Uw parket is puur Belgisch. Gemaakt in ons houtatelier in Minderhout


The Hive 2320 streeft ook naar duurzaamheid


Duurzaam


Eiken planken komen van duurzaam beheerde bossen in België en Frankrijk


Nobel is net zoals The Hive 2320 een familiebedrijf


Familiebedrijf


We leren voortdurend wat beter kan. Al zes generaties lang


Ontdekt het 7 stappen in The Hive 2320 te Hoogstraten


Uw vloer in 7 stappen


Elke vloer die we maken is volstrekt uniek.


Nobel Flooring breidt uit


BEDRIJFSFILM

Inspiratie

Tevreden klanten

Bart Deryckere

"Cocooning krijgt een nieuwe betekenis met een parket van Nobel flooring in je huis , onze verwachtingen zijn méér dan ingevuld. Van verkoop tot afwerking een professionele begeleiding door een team dat kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen. Proficiat NOBEL team en dankjewel voor het prachtige resultaat! Een genoegen om met jullie samen te werken."

Meer weten?

Rollekens 6A,
2322 Minderhout

Lippenslaan 257,
8300 Knokke-Heist
+32 (0)3 314 30 56