Maak kennis met The Hive 2320

27/01/2022 |
The Hive

In Hoogstraten, op industrieterrein De Kluis, zijn de laatste voorbereidingen bezig aan The Hive 2320.
Het gloednieuwe concept opent binnenkort de deuren als belevingscentrum voor de bouwsector.
En dat mag je gerust ruim interpreteren. Het wordt een toonzaal, co-workingspace, eventruimte en broedplaats in één.
“We brengen hier innoverende partners samen om de bouwindustrie van de toekomst actief mee uit te dragen en vorm te geven”, vertellen initiatiefnemers Anne Michielsen en Patrick De Cour. 

The Hive 2320 biedt een totaalconcept aan, voor professionelen en hun eindklanten. Het wordt een plek waar alle aspecten van een woning aan bod komen, van ruwbouw tot eindafwerking. Zo krijgen professionele partners 550 m2 om hun nieuwste producten en technieken voor te stellen. Op het gelijkvloers komt de nadruk op ruwbouw te liggen, de eerste verdieping focust op de eindafwerking. 

“Een win-win: particulieren zullen hier terecht kunnen om de nieuwste toepassingen te kennen én te beleven. Professionelen vinden hier een extra uitvalsbasis, een flexibele werkplek om actief mee te denken aan de bouwsector van de toekomst”, aldus Anne. 

Hoe ziet die bouwsector van de toekomst eruit en hoe kunnen de partners in The Hive daar mee aan bijdragen? “Over deze vragen zullen we geregeld sparren om op die manier de bouwindustrie van de toekomst voor iedereen een stap dichterbij te brengen. Daarnaast bieden we ruimte om allerlei evenementen te organiseren. Zo wordt The Hive ook een verzamelplek voor interactieve en inspirerende momenten.”

Ontzorgend duo 

Aan de basis van The Hive 2320 staan Anne Michielsen en Patrick De Cour. Zij zullen een sleutelrol vervullen binnen dit innovatieve concept en haar partners ontzorgen. “Ik help mee business genereren”, vertelt Patrick. “Met mijn achtergrond in sales zal ik mij inwerken in de producten van onze partners. Dat zou dan betekenen dat zij niet steeds zelf aanwezig moeten zijn wanneer een klant op afspraak langskomt. Die ondersteunende rol zal ik op mij nemen, net als het creëren van leads en het stimuleren van onderlinge connecties en samenwerkingen tussen de partners.” 


De laatste stap 

The Hive 2320 zal begin 2022 de deuren openzwieren. In totaal zal er plaats zijn voor meer dan 20 partners. Partners die zich spiegelen aan thema’s als duurzaamheid, innovatie, circulariteit, … en die ook bij de bron zitten en dus het bouwen van de toekomst actief mee vorm kunnen geven. “De gesprekken zijn volop aan de gang en verschillenden hebben al ingetekend, waaronder Artesio bij wie The Hive ook onderdak heeft. The Hive 2320 wordt zonder twijfel een boeiende broeihaard van inspiratie, co-creatie en toekomstvisie”, besluit het duo


Inspiratiecentrum The Hive 2320 met gezichten Anne Michielsen en Patrick de Cour