Bouwprofessionals staan centraal

The Hive vormt in de eerste plaats een inspirerende plek voor gedreven en toekomstgerichte bouwprofessionals. Zij zijn er welkom op één van onze talrijke events of kunnen er op afspraak onze partners ontmoeten. Tijdens de Saturdays @ The Hive 2320 verwelkomen we ook particuliere (ver)bouwers.

Gedreven en toekomstgerichte bouwprofessionals

Bouwprofessionals vormen de eerste doelgroep van The Hive 2320. Denk daarbij aan architecten, interieurdesigners, studiebureaus, aannemers, verdelers,… 

Samen staan deze bouwprofessionals voor één en dezelfde uitdaging: hoe kunnen we in de toekomst voor onze opdrachtgevers duurzaam, ecologisch én betaalbaar bouwen?

The Hive 2320 legt op een unieke manier de verbinding tussen de technische bouwoplossingen van de toekomst én de gedreven bouwprofessionals die ze in hun projecten zullen toepassen. 

Het zijn uiteindelijk de bouwprofessionals die de professionele opdrachtgevers en particuliere (ver)bouwers zullen informeren en overtuigen.

Bouwprofessionals die geloven in de kracht van innovatie, voelen zich meteen thuis. Je leert er bij en ontmoet er gelijkgestemde zielen.

Evenementen voor bouwprofessionals te 2320 Hoogstraten

(Ver)bouwers die kiezen voor duurzaamheid

Ook particuliere (ver)bouwers willen we de kans geven om kennis te maken met The Hive 2320. 

Allereerst staat The Hive 2320 open voor onze partners om er op afspraak zowel bouwprofessionals als particulieren uit te nodigen voor overleg, demonstraties en toelichting.

Eén zaterdag per maand zetten we de deuren open voor particuliere (ver)bouwers.

Kom langs en ontdek de nieuwste innovaties in de bouwsector. U kan zich inschrijven via onze eventpagina Saturdays @ The Hive 2320, je bent telkens welkom tussen 10u en 12u.

Duurzaamheid, ecologie en betaalbaarheid staan centraal. Op een geïntegreerde manier biedt The Hive 2320 als uniek inspiratiecentrum een verhelderende blik op het bouwen van de toekomst.

Ongetwijfeld ga je ook als particuliere (ver)bouwer naar huis met heel wat nieuwe kennis én inspirerende ideeën. 

Vooral het geïntegreerde totaalplaatje dat je als (ver)bouwer in hier krijgt voorgeschoteld, vormt een grote meerwaarde.

Particulieren kunnen terecht op onze saturdays@thehive2320