Quooker lanceert nieuwe kraan: Front

19/09/2022 |
Quooker

De nieuwste kraan van Quooker heet Front. Een modern design dat schittert in eenvoud. De kraan geeft 100°C kokend, warm, koud, gefilterd gekoeld en gefilterd bruisend water. Zowel in roestvrij staal als in zwart is de Front een uitgesproken verschijning in de keuken met een vernieuwde bediening aan de voorkant van de uitloop. Vanaf oktober is de Front verkrijgbaar via de keukendealer.


Industrieel en ergonomisch
Het loepzuivere design van de Front springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water aan de voorkant dicht bij de uitloop. Wel zo handig. 

De Front is verkrijgbaar in twee finishes: roestvrij staal en zwart. De kraan is met ieder Quooker-reservoir te combineren. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kindveilige bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct 100°C kokend water. Combineer een Quooker-systeem met een CUBE voor gefilterd gekoeld (bruis)water uit dezelfde kraan. Draai de kartelknop tot de eerste klik voor gefilterd gekoeld plat water. Tap gefilterd gekoeld bruiswater door verder te draaien tot de tweede klik.

Over Quooker
Henri Peteri is de uitvinder van de eerste kokendwaterkraan ter wereld. In 1990 liet het hij de wereld voor het eerst kennismaken met direct kokend water uit de kraan. Dit ontketende een revolutie in de keuken: de Quooker (‘quick cooker’) wordt steeds meer een begrip in iedere moderne keuken. Quooker is hard op weg om de wereld te veroveren en beschikt inmiddels over lokale kantoren in 14 landen. Vanuit het hoofdkantoor in Ridderkerk (Nederland) wordt dagelijks met meer dan 500 mensen gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen die de Quooker-kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier maken.

Directeur Walter Peteri: ‘Een Quooker-kraan is tegenwoordig niet meer weg te denken uit iedere moderne keuken. Het drukke leven van mensen zorgt ervoor dat alle producten die gemak en tijdbesparing opleveren erg populair zijn. Daarnaast is een Quooker-systeem een duurzame investering in je keuken, omdat je water en energie kunt besparen. Productinnovatie zit in ons DNA en achter de schermen wordt er dagelijks hard gewerkt om het systeem nóg zuiniger te maken. We zijn hard op weg om van een Quooker-kraan een onmisbare keukentool te maken.’

 

Quooker.be
Instagram.com/quookerbelgium
Facebook.com/quookerbelgium

Neem voor meer informatie contact op met Kate Van Nuffelen via marketing@quooker.be