aeg-mattblackline-mat-zwarte-keukenapparatuur-eigenhuis-keukens

AEG

Wie?

Lekker eten draait om meer dan alleen maar het eindresultaat. Het gaat om de kick die je krijgt wanneer je iets bijzonders maakt. AEG laat je koken met flair en zonder angst. Onze toestellen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zodat je de meest extreme mogelijkheden van koken kunt verkennen.

Chef-kok Pol Mertens nodigt je uit voor een kookdemo waarin hij aan de hand van praktische recepten de mogelijkheden toont van de combi stoomovens van AEG én je de allernieuwste kooktechnieken en -trends verklapt

WAAROM IN THE HIVE?

Stoom is een essentieel ingrediënt in de keuken. Als liefhebber van de betere gastronomie weet je dat. Om nog meer uit je kookkunsten én uit je combi stoomoven te halen, ben je van harte welkom in de AEG Cooking Club. Tijdens deze kookdemo’s van ongeveer 3 uur leer je van professionele chefs verrassende stoomtechnieken die een wereld van smaak voor jou openen.

Benieuwd hoe het in z’n werk gaat? In onze Cooking Club leer je in kleine groepjes en aan de hand van praktische kookdemo’s de verschillende mogelijkheden van onze combi stoomovens kennen.


2413004


Reserveer snel jouw plaats en ontdek de wondere wereld van koken met stoom.819865


Putten 20, 2320 Hoogstraten


Inspiratie

Meer weten?

Kammestraat 84,
3071 Kortenberg
+32 (0) 2 757 19 26