20210402-AMA-Haarden-Schoten-Brasschaat-©Annick-Vernimmen-012-copy-smaller

AMA Haarden

Wie?

Sinds 2007 wordt AMA Haarden met passie geleid door de tweede generatie. Dochter Kim Mertens ontmoette Cees Kelderman, zelf in Nederland al jaren actief in de sector, en de vonk sloeg zowel privé als professioneel over. Al snel was het een uitgemaakte zaak dat het koppel met hun ruime ervaring en knowhow de zaak zou overnemen.

Samen met hun tienkoppig team van interieurarchitecten en gekwalificeerde plaatsers zetten Kim en Cees het vuur centraal in een interieurconcept dat een verlengde van jouw persoonlijke levensstijl vormt.


Waarom in The Hive

Als familiebedrijf zijn we fier op elk project dat we uitvoeren. We voelen ons persoonlijk betrokken voor een perfect eindresultaat en laten dan ook niets aan het toeval over.

Zo bekijken we samen uitgebreid de plannen en delen we onze expertise om de technische haalbaarheid te garanderen. In onze projecten integreren we enkel haarden van toonaangevende topmerken die voor dezelfde hoge kwaliteitsnormen en persoonlijke service als AMA Haarden staan. We hebben een eigen staalatelier en werken nauw samen met vooraanstaande architecten en gerenommeerde bedrijven.

Kortom, elke stap in het project is een baken van expertise en kwaliteit met een persoonlijke touch.


shakingn hands


Een inspirerende kennismaking


Tijdens een bezoekje aan onze showroom doe je inspiratie op en bespreken we jouw plannen en wensen.

werfbezoek


Bezoekje aan de werf


Renovatie? Dan brengen we een bezoek aan de werf om opmetingen uit te voeren.

design


Het wordt concreet


Eens het ontwerp op punt staat, bezorgen we via mail een transparant prijsvoorstel waarin alle activiteiten en materialen duidelijk omschreven staan.  

4666744


Let's go!


Hebben we een deal? Fijn! Dan plannen wij de werken in en krijg je een gedetailleerde planning van afbraak tot plaatsing - beschreven staan.

Inspiratie

Meer weten?

Starrenhoflaan 23,
2950 Kapellen
+32 3 605 96 76