arian (3)

Atelier Louis

Wie?

Sandra en Luc, de bezielers van Atelier Louis zijn beiden volbloed levensgenieter én ondernemer. Zij zijn verzot op Zuid-Afrika én kunst. 

Die combinatie zorgde na tal van reizen naar de regenboognatie voor de oprichting van kunstgalerij Atelier Louis. Met Atelier Louis willen ze vele vooroordelen over Zuid-Afrikaanse kunst doorprikken. Zo laten ze de wereld kennismaken met de pracht van diens creaties. Ook de niet-kunstfanaten willen ze bekoren met magnifieke meesterwerken.

Zij laten mensen op een toegankelijke manier de schoonheid van kunst van Zuid-Afrikaanse kunstenaars ontdekken.

Waarom in The Hive

The Hive2320 zal een trekpleister worden voor creatievelingen en daar hoort volgens ons dan ook kunst bij. De laatste jaren wordt er meer en meer aandacht besteed aan het interieur van een woning of appartement. Een uniek schilderij of een verrassend beeld is dé manier om van een huis een thuis te maken. 

Dankzij de events die er zullen georganiseerd worden, kunnen wij Atelier Louis extra bekendheid geven en interessante mensen bereiken.


3205252


Samen naar een passend kunstwerk

Atelier Louis helpt u bij het zoeken naar een passende creatie, op maat of vanuit het bestaande aanbod.

2400526


Podium voor artiesten

We werken momenteel met acht toegewijde kunstenaars. Onze artiesten staan centraal. Hun werk presenteren aan de wereld is waar we voor gaan.

3037821


Kunst tonen in een toegankelijke omgeving

We gebruiken bewust geen traditioneel galerieconcept waarbij werken langdurig worden tentoongesteld.

Inspiratie

Meer weten?

Gastveld 4,
2220 Heist-op-den-Berg
+32 477 13 01 30