Dimec draaipanelen in The Hive 2320 Hoogstraten

dimec

Wie?

Al meer dan dertig jaar is Dimec een vertrouwde naam in de houtsector. Het familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in de productie van een heel bijzonder product: gefineerde panelen. In het nieuwe atelier van 5.500 vierkante meter beschikbare oppervlakte in Kontich, produceert Dimec meubel- en wandpanelen die voorzien zijn van een fineerlaag. 

De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos, niet alleen door de ruime keuze aan soorten fineerhout, maar ook in de gebruikte dikte en de kwaliteit van de fineerlaag. Dat ruime aanbod, gecombineerd met een flexibele productie, heeft ervoor gezorgd dat Dimec vandaag een onmisbare partner is voor interieurinrichters, keukenbouwers, decorateurs en meubelmakers in de Benelux.

Waarom in The Hive 2320

We geloven rotsvast dat het uitwisselen van ideeën leidt tot creatievere en mooiere realisaties. Verken de veelzijdigheid van fineerhout via deze inspirerende projecten. 

Fineerhout biedt unieke voordelen ten opzichte van andere materialen bij de realisatie van projecten. Niet alleen qua kwaliteit en duurzaamheid, maar ook op het gebied van veelzijdigheid is fineerhout een degelijke keuze


Dimec garandeert kwaliteitsgarantie


Kwaliteitsgarantie


Ons streven naar kwaliteit begint reeds in het vroegste stadium van de fabricatie.

Dimec gaat opzoek naar het beste hout


Scouting netwerk


De experten van DIMEC gaan actief op zoek naar het beste hout voor de productie van ons fineerhout.

Ecologie is een belangrijke factor voor The Hive  2320 Hoogstraten


Ecologie


Van boomstam tot fineerplaat draagt DIMEC de grootste zorg voor het milieu.

Levervoorwaarden Dimec


Levervoorwaarden


Wie een bestelling plaatst bij DIMEC is verzekerd van een vlotte en kwaliteitsvolle levering.

Inspiratie

Tevreden klanten

Glenn Sestig
“Ik werk al 20 jaar samen met Dimec, George en ik kennen elkaar dus al een tijdje. Wat ik aan de mensen bij Dimec het meeste apprecieer, is dat ze meezoeken naar oplossingen. Als architecten maken wij een keuze uit hun zeer ruime assortiment. Het is een ervaring én een plezier om door hun magnifieke stalenboek te gaan. In onze projecten gebruiken we veel verschillende soorten fineer, zoals bijvoorbeeld Noce Canaletto, Europese bruine eik en Amerikaanse notelaar. Eik komt wat minder voor in ons werk. Maar alle fineerhout is knap, we laten het mooi passen in de totaalsfeer van het interieur,”

Meer weten?

Prins Boudewijnlaan 7,
2550 Kontich
+32 (0) 3 844 46 94