1 Voorgevel (10)

ESAFE

Wie?

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ook bij de familie Renson. Paul, zaakvoerder van de bekende specialist in zonwering, ventilatie, gevelbekleding en outdooroplossingen, gaf de passie voor het ondernemerschap door aan zoon Leon. Die begon met eSafe, een pakketbrievenbus die toelaat om online bestellingen vlot en makkelijk te ontvangen.

Waarom in The Hive 2320 

Met trots presenteren wij eSafe, een vooraanstaande speler in de wereld van moderne brievenbussen. eSafe is opgericht in 2016 en sinds 2020 hebben ze zich gevestigd in het belevingspark NOA in Kruisem, waar ze met passie en toewijding hoogwaardige brievenbussen produceren en verkopen.

Hun kernwaarden zijn kwaliteit en design. Bij eSafe geloven ze dat een brievenbus meer is dan slechts een functioneel object. Het is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand en daarom streven ze naar perfectie op elk vlak.

Wat maakt eSafe uniek?

  1. Duurzaamheid: De brievenbussen worden vervaardigd uit uiterst robuuste materialen. Ze trotseren diverse weersomstandigheden en blijven onverminderd functioneel. Uw pakketjes en brieven zijn veilig bewaard, ongeacht de omstandigheden.
  2. Visueel Statement: De brievenbussen zijn niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Ze vormen het paradepaardje van elk gebouw waarin ze prijken. Met een tijdloos design en oog voor detail voegen ze stijl toe aan uw entree.
  3. Maatwerk: Elk gebouw is anders, en daarom bieden zij een breed assortiment aan brievenbussen. Of het nu gaat om een strakke moderne villa, een historisch pand of een bedrijfsgebouw, eSafe heeft de juiste oplossing. Bovendien kunnen ze maatwerk leveren, zodat uw brievenbus naadloos aansluit bij uw specifieke wensen.


package-box


Combineer pakket- en brievenbus

shipped


Laat je pakjes ophalen


paint


Kies de kleur die bij je woning past

award


Made in Belgium
Bedrijfsfilm

Tevreden klanten

R. Goossens

"Ik ben onlangs eigenaar geworden van een e-safe Fenix brievenbus.
Het is een investering die de moeite waard is, en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en moderne brievenbus.

Dank aan het e-safe team voor het leveren van een product van topkwaliteit en een geweldige klantenservice!"

Meer weten?

Polydore Rensonstraat 8,
9770 Kruisem
+32 4 71 61 24 51