3png

Renson

Wie?

‘Creating healthy spaces’, zo luidt de baseline én missie van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ zweert dit dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf bij natuurelementen als licht en lucht die – slim ingezet – aan de basis liggen van een gezonde leef- en werkomgeving voor iedereen. 

Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat én aangenaam buitenleven in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame en esthetisch geïntegreerde totaalconcepten, die de lat hoog leggen op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design. 

Hoewel sterk lokaal verankerd, draagt Renson zijn visie ook steeds internationaler uit, getuige het sterke distributienetwerk dat intussen tot de USA, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. Daarmee zet Renson zijn ambitie kracht bij om uit te groeien van een Belgisch bedrijf tot een wereldspeler op vlak van ventilatie, zonwering en outdoor living.

Waarom in The Hive 2320 

Bij Renson zijn we al sinds het begin bezig met het mee helpen bouwen van de toekomst aan de hand van onze innovatieve producten. Vanuit onze drijfveer om voor schone binnenlucht te zorgen in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorginstellingen, zijn we gegroeid naar ons aanbod van duurzame totaalconcepten. Op die manier willen we ons totaalconcept verder vertalen naar The Hive 2320 waar we samen met innovatieve bouwprofessionals en ontwikkelaars andere organisaties willen inspireren met het bouwen van de toekomst


Ontdek in The Hive 2320 Hoogstraten innovatieve oplossingen


Innovatieve oplossingen

Top design en maatwerk


Topdesign en maatwerk


In The Hive 230 streven we naar duurzaamheid


Hoge kwaliteit en duurzaamheid

Renson heeft een sterk netwerk van experten


Een sterk netwerk van experten


Bedrijfsfilm

Tevreden klanten

B. Schweitzer 

"Het beste bedrijf met de slimste oplossingen op het gebied van buitenleven. Zeer stabiel, super verwerkt, goed doordacht. Als u waarde hecht aan kwaliteit, dan bent u bij Renson aan het juiste adres. Wij zijn al 11 jaar partners en hebben geen spijt, Renson is marktleider op dit gebied. 

Meer weten?

Maalbeekstraat 10,
8790 Waregem
+32 (0)56 30 30 00