Reynaers Aluminium partner in The Hive 2320 Hoogstraten

Reynaers Aluminium

Wie?

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers Aluminium laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers Aluminium ook op maat voor zowel particuliere, commerciële als industriële projecten. Onze kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. Naast een leverancier is Reynaers Aluminium ook een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten, installateurs, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Waarom in The Hive 2320

We vinden het belangrijk om aanwezig te zijn in The Hive 2320 omdat we veel belang hechten aan het samenzijn en ontmoeten van onze stakeholders. Dankzij de evenementen kunnen we boeiende gesprekken hebben en connecteren met deze stakeholders.

 

grote ramen


Grote ramen, slanke profielen


plezier


Levenslang plezier

eerste isolatie


Uitstekende isolatie 


isoaltie


Optimale akoestische isolatie 

kleur


Ook in jouw stijl of kleur
 

brandveilig


Brand - en inbraakveilig


sterk


Sterk materiaal


recycleerbaar


100 % recycleerbaar

Bedrijfsfilm

Inspiratie

Meer weten?

Oude Liersebaan 266,
B-2570 Duffel
+32 15 30 85 00