Remy_Meijers_5
senso-logo-black

Senso

Wie?

Senso ontwikkelde   als eerste onderneming  naadloze en volledig recycleerbare natuurlijke vloeren.    

Sinds de opstart in 2004 is Senso zich bewust van de impact van bouwmaterialen op het milieu en werd er bewust gekozen voor een ecologische , 100% recycleerbare variant die bovendien vele voordelen biedt zowel naar esthetiek als naar loopcomfort en duurzaamheid.  

Intussen is Senso uitgegroeid tot een internationale groep met 25 Showrooms in Europa en sinds 2022 ook 3 filialen in de VS…. allemaal met hetzelfde doel, ruimtes met elkaar verbinden tot een elegant en tijdloos canvas voor verschillende interieurideëen .

Door de brede toepasbaarheid van onze producten  kunnen we naast residentiële – en woonprojecten ,ook mooie referenties voorleggen in de hotellerie, horeca, cohousing ,showrooms ,apotheken- en medicinale praktijken, etc…

Graag bekijken wij samen hoe we Uw interieur met één van onze vloersystemen optimaal kunnen aankleden met onze natuurvriendelijke vloeren-en wanden.

Waarom in The Hive

Senso is trendzetter op het gebied van ecologische gietvloeren en wandsystemen. Al onze systemen hebben een C2C -certificaat en zijn 100% recycleerbaar.

The Hive wil met zijn concept een platform bieden voor bouwbedrijven die inzetten op toekomstige, circulaire toepassingen…. bedrijven die kwalitatieve systemen en producten inzetten om mee te werken aan de bouwwereld van morgen .

Deze boodschap zit ook volledig in ons DNA, een partnership was dan ook snel afgevinkt


5414174


Stijlvast, UV-bestendig en elastisch


De Senso gietvloer is maar liefst door zes verschillende instanties gecertificeerd. Daarom wordt een kwaliteitskeurmerk aangebracht in de gietvloer en ontvang je een certificaat van echtheid.

4172768


Gebaseerd op plantaardige bindmiddelen en vrij van toxische stoffen 


Senso gietvloeren worden gebaseerd op een plantaardige olie. Dat is veilig en beter voor het milieu.

8397928


Comfortabel, warm en onderhoudsarm


Een gietvloer van Senso is comfortabel en voor extra comfort zijn deze uitstekend te combineren met vloerverwarming. 

 

2823556


Volledige recyclebare en natuurlijke gietvloeren


Bcrete by Senso |
Herwonnen grondstoffen
Voor een gave stoere uitstraling

 

Meer weten?

Riemstraat 31,
2000 Antwerpen
+32 (0) 3 298 40 14