Structuurverf Stoopen en Meeus partner van The Hive 2320

Stoopen & Meeûs  

Wie?

Kleur en leven, dat is Stoopen & Meeûs !

Wat in 1894 als een avontuur van 2 ondernemende vrienden begon, is ondertussen uitgegroeid tot dé referentie in België (en verschillende andere landen) voor poederpigmenten en decoratieve verven en pleisters.

Wist je dat de Stoopen & Meeûs pigmenten het geheime en tegelijk meest opvallende ingrediënt zijn van decoratieve producten zoals de typisch Marokkaanse tegels, duurzame bloempotten, dakpannen en natuurlijke verf maar tegelijk ook fietspaden, dijken, bruggen en kaaimuren hun kleurtje geven?  

Met ons uitgebreid assortiment aan decoratieve verven en pleisters brengen we sfeer en leven in elk type interieur.   Van een super gladde tadelakt of Venetiaanse stucco look tot een meer natuurlijk getextureerde decoratieve afwerking, het kan allemaal.  

Stoopen & Meeûs is, sedert bijna 130 jaar, een écht Belgisch familiebedrijf met een internationaal karakter.  Wij geloven in de bijzondere kracht van verscheidenheid van mensen en culturen, zichtbaar in de diversiteit binnen ons team.

Waarom in The Hive

Decoratieve afwerkingen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaags interieur en kunnen niet ontbreken in het concept van The Hive 2320.

The Hive 2320 heeft samen met één van de schilder-decorateurs waar we nauw mee samenwerken de keuze gemaakt voor Stoopen & Meeûs en het uiteindelijk resultaat is er een dat gezien mag worden, meer nog gezien moet worden.

Wat Stoopen & Meeûs daarnaast nog aanspreekt is de duurzame en milieubewuste insteek van The Hive 2320, iets waar ze zich natuurlijk goed bij voelen als merk en producent van minerale verven en pleisters waarbij VOC’s worden vermeden.


Langdurige relaties bij Stoopen & Meeûs

Langdurige relaties

 

We streven naar langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en werknemers

Milieubewuste producten bij Stoopen & Meeûs

Milieubewust


Onze producten zijn milieubewust, vooral door hun minerale samenstelling en het vermijden van VOCs. Zo promoten we een meer natuurlijke, milieuvriendelijke aanpak van verven

Toekomst van kinderen, PLAN international Stoopen & Meeûs

PLAN International


We proberen ook actief toekomstgericht verschil te maken. Reeds 20 jaar sponsoren we 25 kinderen overal ter wereld door middel van PLAN International.

Eerlijkheid, kwaliteit bij Stoopen & Meeûs

Eerlijkheid, kwaliteit en integriteit


Zo werken we met onze traditionele waarden van eerlijkheid, kwaliteit en integriteit aan de toekomst.

BEDRIJFSFILM

Meer weten?

Van Praetstraat 22,
2660 Antwerpen
+32 (0)3 825 00 55

Download brochure