Realisatie

uni-bright

Wie?

UNI-BRIGHT® is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting.

Het bedrijf maakt sinds 2018 deel uit van de PROLED GROUP. Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie.Onze focus ligt al meer dan 10 jaar op led-ontwikkelingen die toepassing vinden in projecten van:• horeca• boetieks en winkels• kantoren• villa’s, woningen en appartementen.

In samenwerking met led-fabrikanten, die over de nodige patenten en licenties beschikken, kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten en de evoluties in de markt. Onze toestellen worden voortdurend aangepast volgens de recentste led-technologie. Dit resulteert in een groeiend en kwalitatief aanbod van ledarmaturen en slimme verlichtingsoplossingen.

Waarom in The Hive

Als producent en distributeur van ledverlichting, is Uni-Bright® een betrouwbare en gespecialiseerde partner voor de professional. Door constante innovatie en A-Z ondersteuning te geven aan onze klanten bouwen we continue aan een professionele meerwaarde. De relatie die wij trachten te onderhouden met onze klanten is altijd gebaseerd op een partnership met een lange termijnvisie waarin vertrouwen prioritair is. Deze bouwstenen vinden wij als team Uni-Bright® terug in het concept van “The Hive” en zijn partners.


4185277


Expertise en begeleiding


Het technisch team helpt onze klanten bij de keuze van de verlichtingsapparatuur en bijhorende controle systemen.

 

8312983


Licentieovereenkomst met Signify


Hierdoor zijn innovaties met betrekking tot nieuwe technologieën voor ons beschikbaar.

7188235


Energie-efficiëntie


Met LED kan je heel wat energie besparen. In vergelijking met een gloeilamp of halogeenlamp verbruikt een LED-lamp tot 90% minder energie.

5824055


Ecovriendelijk

Doordat er veel minder stroom wordt verbruikt draagt LED bij tot het verminderen van CO2 uitstoot.  

Meer weten?

Belcrownlaan 13-Q,
B-2100 Antwerpen
+32 (0) 3 641 61 40

Download brochure