14
Logo Vasco Keukens - aangepast Created with Sketch.

VASCO KEUKENS & INTERIEUR

Wie?

Vasco Keukens is een familiebedrijf, dat werd opgericht in 1975 door Marc Herrijgers. Wat ooit begon als een kleine keukenfirma, groeide al snel uit tot een succesverhaal

De eerste toonzaal in Gooreind werd al snel te klein en in 1985 werd er in Kalmthout een stuk grond gekocht waar er een toonzaal en atelier werd gebouwd.

Van zodra Vasco ook echt alles zelf kon maken in eigen atelier, is Vasco erg gegroeid. 

Ondertussen staat Wim Herrijgers, zoon van Marc Herrijgers, aan het roer van de organisatie en zet hij de passie voor keu­kens verder binnen Vasco.

WAAROM IN THE HIVE?

De keuken van de toekomst staat centraal in onze leefruimte, ook bij The Hive willen we deze interactie teweegbrengen qua verbinding van de ruimte met zijn bezoeker(s).

Door de kookdemo’s zal het sociale raakvlak zeker aan bod komen en kunnen ook onze klanten op een leuke manier en in een aangename sfeer een demo komen volgen.

Recent is er besloten dat we terug meer lokaal gaan werken, de locatie van The Hive is een perfect verlengde hiervan om met maar één keuken de “Vasco waarde” te verspreiden.  

We geloven in teamwork en als partner willen we hiermee dit project laten floreren


measure


Opmeten

design


Ontwerpen


Zagen


Zagen

Kleurstalen


Lakken

Plaatsen


Plaatsen


Afwerken


Afwerken


Tevreden klanten

S. De Bodt - J. Bastiaens
Hoi team Vasco,
Een dikke merci voor gans jullie team.
Xander heeft ons zeer goed begeleid en geluisterd naar onze wensen.
De installateur heeft met de nodige zorg onze keuken geplaatst en achteraf zijn we zeer goed begeleid geweest via Bart, dit voor de extra bestellingen.

Meer weten?

Brasschaatsteenweg 290,
2920 Kalmthout
+32 (0)3 666 63 96