Partner Carpentier van The Hive 2320 Hoogstraten


Laatste nieuws

CARPENTIER

Wie?

Carpentier Hardwood Solutions is een toonaangevend familiebedrijf met een passie voor hout, gevestigd in Meulebeke. Naast een ruime voorraad ruw en geschaafd hout zet de derde generatie sterk in op de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatieve houtproducten voor binnen en buiten, gaande van terras-, gevel-, wand- en plafondbekleding over houten shutters en poorten tot afgewerkte bijgebouwen en zelfs houtskeletbouw. 

De focus ligt daarbij op duurzaamheid, innovatie, ecologie en puur vakmanschap. Ze laten zich hierbij inspireren door designers en architecten.


Waarom in The Hive 2320

Carpentier is al meer dan 60 jaar gepassioneerd door hout en levert als innovatieve speler niet enkel kwaliteitsvolle producten, maar creëert ook toegevoegde waarde voor zijn professionele en eindklanten. 

Hun slogan ‘smart wood for nice places’ weerspiegelt hun hele concept dat bestaat uit het inspireren van architecten en particulieren, in combinatie met slimme oplossingen die een optimale gebruikerservaring voor ogen houden. Bovendien houdt Carpentier continu de vinger aan de pols van nieuwe trends. 

Als partner van The Hive 2320 heeft Carpentier nu een extra uitvalsbasis voor zijn dealers en klanten in de omgeving van Antwerpen, Vlaams-Brabant en Zuid-Nederland. De kruisbestuiving met andere partners uit de bouwsector zien ze als een bijkomende troef om een duurzaam totaalverhaal te creëren.


The Hive 2320 streeft naar ecologie


Ecologische houtsoorten 


Eén van onze specialiteiten is eiken. Daarnaast leggen we ons in het bijzonder toe op thermisch essen en thermisch naaldhout en tal van andere ecologische houtsoorten.

Carpentier bied totaaloplossingen aan te Hoogstraten


Van nabewerking tot totaaloplossing

We beschikken over een uitgebreid en modern machinepark om alle bewerkingen in eigen atelier uit te voeren.

Volg opleiding Dag in Hout te Hoogstraten in The Hive 2320
Kwalitatief en innovatief, ontdek hier de app


Carpentier reikt verschillende slimme systemen aan die de plaatsing eenvoudiger maken voor de vakman.

Duurzaam is een aspect dat aan bod komt in The Hive 2320


Verantwoord en milieuvriendelijkAls één van de eerste Belgische bedrijven met een PEFC- en FSC®-keurmerk stelt Carpentier duurzaam en met respect voor het milieu ondernemen prioritair.

Bedrijfsfilm

Meer weten?

Abeeldreef 15,
8760 Meulebeke
+32 51 48 89 61

Download brochure