Wie?

Iedere keuken is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in verschillende finishes. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina. U kunt naast kokend, warm en koud ook gekoeld en bruisend water uit de kraan tappen als u de Quooker CUBE op uw systeem aansluit. Zo biedt Quooker altijd een kraan die bij u past. Voor welke kraan u ook kiest.Waarom in The Hive 2320

In dit inspiratiecentrum/deze ontmoetingsplaats voor bouwprofessionals willen wij als Quooker natuurlijk niet ontbreken. Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld en heeft ondertussen een breed assortiment van multifunctionele kranen. Onze Quooker-kranen hebben niet enkel een mooi design in verschillende finishes, maar helpen ook bij het besparen van water en energie.

Meer en meer mensen ontdekken dat een Quooker-systeem een duurzame aankoop is voor hun huishouden. Nooit meer wachten op warm water, meteen warm en kokend water bij de hand en geen waterverspilling meer. Een Quooker heeft maar 10 watt nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren. Dat komt doordat het reservoir onderaan de kast vacuümgeïsoleerd is. Voeg daarbij nog ons systeem met drinkwater toe en geniet van gefilterd gekoeld (bruis)water. Minder plastic en nooit meer naar de winkel voor flessen.

Niet enkel in Nederland en in België wordt een Quooker-systeem een onmisbare tool in de moderne keuken. Quooker is ondertussen al actief in: Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, HongKong en Israël.Gezuiverd drinkwater


Het water uit je 

       Quooker smaakt beter

Het drinkwater wordt optimaal gereinigd door het HiTAC- koolstoffilter.

Je verbruikt met Quooker minder EnergieEnergiebesparendJe verbruik met een Quooker beduidend minder energie dan met een waterkoker.

Waterbesparend


WaterbesparendJe tapt met de Quooker nooit meer dan je nodig hebt.

Met een Quooker CUBE minder plastic afval


Met een Quooker CUBE minder plastic afval

Als er gefilterd, gekoeld (bruis)water uit je kraan komt,  hoef je nooit meer water in plastic flessen te kopen

BEDRIJFSFILM

Inspiratie

Tevreden klanten

K. Hunyadi
"Zeer tevreden van onze Quooker kraan. Wij hebben de 'all-in': kokend, gefilterd en bruiswater. Momenteel al bijna 3 maand in gebruik en geen moment spijt van. Oké het is prijzig, maar het werkt en is super handig."

Meer weten?

Zoerselbaan 125,
2390 Westmalle
03 646 54 00